Android App

Dropbox heeft een app voor Android telefoons die gratis te downloaden is via de Android Market. Zoek via de Market app op je telefoon naar ‘Dropbox’ of kijk op de online market om de app gratis te downloaden.

(afbeelding via www.dropbox.com)

Om schijfruimte te besparen op je mobiel zal deze app niet automatisch alle bestanden synchroniseren. In plaats daarvan kunnen via de app bestanden geselecteerd worden die gedownload kunnen worden naar de mobiele telefoon. Zo raakt het geheugen van de telefoon niet onnodig vol en zijn toch alle bestanden altijd bij de hand.

Android Dropbox Apps

Er zijn een aantal apps beschikbaar die de functionaliteit van Dropbox uitbreiden door Dropbox te integreren met een app:

  • Todo App voor Dropbox: deze app zorgt ervoor dat er makkelijk een todo-list gemaakt kan worden en gesynchroniseerd kan worden via Dropbox

Tip: Registreer uw eigen domein bij Versio

Via Versio kunt u gemakkelijk uw domein registreren en website hosten. Versio is één van de grootste aanbieders van webhosting in Nederland. U heeft al hosting vanaf €0,50 per maand, met goede service en automatische installatie van o.a. Wordpress, Drupal en Joomla.

Domeinnamen zijn beschikbaar in 100+ extensies.


Stel uw vraag (1 Reactie)

  1. connie vissers zegt:

    Hoe kan ik vanuit Dropbox op mijn Samsung Galexy III Android mijn foto’s tijdelijk verplaatsen naar een andere plek op mijn toestel?