Android App

Dropbox heeft een app voor Android telefoons die gratis te downloaden is via de Android Market. Zoek via de Market app op je telefoon naar ‘Dropbox’ of kijk op de online market om de app gratis te downloaden.

(afbeelding via www.dropbox.com)

Om schijfruimte te besparen op je mobiel zal deze app niet automatisch alle bestanden synchroniseren. In plaats daarvan kunnen via de app bestanden geselecteerd worden die gedownload kunnen worden naar de mobiele telefoon. Zo raakt het geheugen van de telefoon niet onnodig vol en zijn toch alle bestanden altijd bij de hand.

Android Dropbox Apps

Er zijn een aantal apps beschikbaar die de functionaliteit van Dropbox uitbreiden door Dropbox te integreren met een app:

  • Todo App voor Dropbox: deze app zorgt ervoor dat er makkelijk een todo-list gemaakt kan worden en gesynchroniseerd kan worden via Dropbox

Tip: Nooit meer bestanden kwijt met Argeweb Online Back-up

Via Argeweb Online Back-up kunt u gebruik maken van automatische online back-up van al uw bestanden. In tegenstelling tot Dropbox heeft online back-up van Argeweb tot aan 1 TB opslagruimte. Verloren bestanden kunt u eenvoudig terughalen. Beschikbaar vanaf €4,95 / maand.


Stel uw vraag (1 Reactie)

  1. connie vissers zegt:

    Hoe kan ik vanuit Dropbox op mijn Samsung Galexy III Android mijn foto’s tijdelijk verplaatsen naar een andere plek op mijn toestel?