Dropbox Pro

Dropbox Pro is de betaalde variant van Dropbox. Op deze pagina een overzicht van de voordelen van deze upgrade, die verkrijgbaar is voor €9,99 per maand (of €99 per jaar).

Schuifruimte

Het grootste argument om uw account te upgraden is de schuifruimte, sinds september 2014 stelt Dropbox maarliefst 1 Terabyte (1000 MB) beschikbaar voor betalende gebruikers. Dit is dus vijfhonderd keer zoveel als een gratis account van 2 GB. Mocht u niet zoveel extra ruimte nodig hebben is het ook een optie om te kijken naar de gratis opties om meer Dropbox ruimte te verkrijgen.

Veiligheid

Vanuit het oogpunt van veiligheid heeft Dropbox PRO een aantal in het oog springende voordelen:

  • Gedeelde links kunnen voorzien worden van een wachtwoord, zo kunnen uw bestanden niet in handen komen van vreemden als de link per ongeluk naar teveel personen wordt verspreid. Ook kan er een datum toegevoegd worden waarop de link vervalt, zodat dit niet automatisch hoeft te gebeuren.
  • Mocht een apparaat gestolen worden waarop Dropbox geïnstalleerd staat, bijvoorbeeld als app op uw iPad, dan wilt u niet dat de dief al uw bestanden kan inzien. In de PRO versie is het mogelijk om uw apparaat van afstand te wissen en al uw bestanden zo veilig te stellen.

Upgraden naar Dropbox Pro?

Dit kan op de website van Dropbox.

(Illustratie eigendom van Dropbox Inc.)

Tip: Nooit meer bestanden kwijt met Argeweb Online Back-up

Via Argeweb Online Back-up kunt u gebruik maken van automatische online back-up van al uw bestanden. In tegenstelling tot Dropbox heeft online back-up van Argeweb tot aan 1 TB opslagruimte. Verloren bestanden kunt u eenvoudig terughalen. Beschikbaar vanaf €4,95 / maand.


Stel uw vraag (Geen Reacties)