Dropbox Pro

Dropbox Pro is de betaalde variant van Dropbox. Op deze pagina een overzicht van de voordelen van deze upgrade, die verkrijgbaar is voor €9,99 per maand (of €99 per jaar).

Schuifruimte

Het grootste argument om uw account te upgraden is de schuifruimte, sinds september 2014 stelt Dropbox maarliefst 1 Terabyte (1000 MB) beschikbaar voor betalende gebruikers. Dit is dus vijfhonderd keer zoveel als een gratis account van 2 GB. Mocht u niet zoveel extra ruimte nodig hebben is het ook een optie om te kijken naar de gratis opties om meer Dropbox ruimte te verkrijgen.

Veiligheid

Vanuit het oogpunt van veiligheid heeft Dropbox PRO een aantal in het oog springende voordelen:

  • Gedeelde links kunnen voorzien worden van een wachtwoord, zo kunnen uw bestanden niet in handen komen van vreemden als de link per ongeluk naar teveel personen wordt verspreid. Ook kan er een datum toegevoegd worden waarop de link vervalt, zodat dit niet automatisch hoeft te gebeuren.
  • Mocht een apparaat gestolen worden waarop Dropbox geïnstalleerd staat, bijvoorbeeld als app op uw iPad, dan wilt u niet dat de dief al uw bestanden kan inzien. In de PRO versie is het mogelijk om uw apparaat van afstand te wissen en al uw bestanden zo veilig te stellen.

Upgraden naar Dropbox Pro?

Dit kan op de website van Dropbox.

(Illustratie eigendom van Dropbox Inc.)

Tip: Registreer uw eigen domein bij Versio

Via Versio kunt u gemakkelijk uw domein registreren en website hosten. Versio is één van de grootste aanbieders van webhosting in Nederland. U heeft al hosting vanaf €0,50 per maand, met goede service en automatische installatie van o.a. Wordpress, Drupal en Joomla.

Domeinnamen zijn beschikbaar in 100+ extensies.


Stel uw vraag (Geen Reacties)