Dropbox Veiligheid

Hoe veilig is Dropbox? Op deze pagina een antwoord op veelgestelde vragen omtrent de veiligheid van Dropbox.

Wat doe ik als een apparaat waarop Dropbox is geïnstalleerd gestolen wordt?

Ontkoppel in dit geval het apparaat van Dropbox. Ga hiervoor naar “Instellingen” en vervolgens naar “Veiligheid”, of klik op deze link. Scroll nu naar beneden naar apparaten. Hier ziet u een overzicht van de apparaten die gekoppeld zijn aan Dropbox. Klik op het kruisje achter de naam van het apparaat om deze te ontkoppelen. Hierna zullen er geen bestanden gewijzigd of toegevoegd worden op dit apparaat.

Automatisch alle bestanden verwijderen van een apparaat waarop Dropbox staat geïnstalleerd is op dit moment alleen mogelijk met een Dropbox Pro account.

apparaat ontkoppelen Dropbox

Overzicht van gekoppelde Dropbox apparaten in de Security instellingen op de website. Klik op het grijze kruisje om een apparaat te ontkoppelen. Hierna zullen er geen nieuwe bestanden of wijzigingen doorgevoerd worden op de betreffende computer, tablet of smartphone.

 

Tip: Nooit meer bestanden kwijt met KPN Back-up Online

Via KPN Back-up Online kunt u gebruik maken van automatische online back-up van al uw bestanden. In tegenstelling tot Dropbox heeft online back-up van KPN géén datalimiet. Verloren bestanden kunt u eenvoudig terughalen. Al beschikbaar vanaf €3 / maand.


Stel uw vraag (Geen Reacties)