Dropbox Veiligheid

Hoe veilig is Dropbox? Op deze pagina een antwoord op veelgestelde vragen omtrent de veiligheid van Dropbox.

Wat doe ik als een apparaat waarop Dropbox is geïnstalleerd gestolen wordt?

Ontkoppel in dit geval het apparaat van Dropbox. Ga hiervoor naar “Instellingen” en vervolgens naar “Veiligheid”, of klik op deze link. Scroll nu naar beneden naar apparaten. Hier ziet u een overzicht van de apparaten die gekoppeld zijn aan Dropbox. Klik op het kruisje achter de naam van het apparaat om deze te ontkoppelen. Hierna zullen er geen bestanden gewijzigd of toegevoegd worden op dit apparaat.

Automatisch alle bestanden verwijderen van een apparaat waarop Dropbox staat geïnstalleerd is op dit moment alleen mogelijk met een Dropbox Pro account.

apparaat ontkoppelen Dropbox

Overzicht van gekoppelde Dropbox apparaten in de Security instellingen op de website. Klik op het grijze kruisje om een apparaat te ontkoppelen. Hierna zullen er geen nieuwe bestanden of wijzigingen doorgevoerd worden op de betreffende computer, tablet of smartphone.

 

Tip: Registreer uw eigen domein bij Versio

Via Versio kunt u gemakkelijk uw domein registreren en website hosten. Versio is één van de grootste aanbieders van webhosting in Nederland. U heeft al hosting vanaf €0,50 per maand, met goede service en automatische installatie van o.a. Wordpress, Drupal en Joomla.

Domeinnamen zijn beschikbaar in 100+ extensies.


Stel uw vraag (Geen Reacties)