Gratis Extra Dropbox Ruimte

Het gratis account van dropbox heeft standaard 2GB aan ruimte, maar dit kan na verloop van tijd vol raken. Op de dropbox blog verscheen een lijst met tips om meer ruimte te krijgen voor jouw gratis dropbox account en die wilden we natuurlijk met jullie delen:

Neem de tour

Na het aanmaken van je dropbox account is er op een website een lijst met taken te zien om je op gang te helpen. Wanneer je de tour voltooid, krijg je 250MB meer schijfruimte.

Nodig vrienden uit

Vrienden uitnodigen voor dropbox kan het makkelijkste door bestanden te delen. Ook kun je gebruik maken van jouw unieke link en die per e-mail of chat aan je vrienden versturen. Voor elke persoon die op jouw uitnodiging dropbox installeert ontvang je 500MB extra schijfruimte.

.edu e-mailadres

Voor mensen met een e-mailadres eindigend op .edu tellen alle bonussen dubbel, in plaats van 250MB ontvangen zij 500MB extra schijfruimte. Dit geld ook met terugwerkende kracht voor bonussen die al ontvangen zijn. Dit e-mailadres moet je wel eerst invullen op de site. Dit werkt ook gewoon voor e-mailadressen van Nederlandse universtiteiten, ook al eindigen deze niet op .edu
Update: Sinds april 2012 krijgt elke gebruiker 500 MB per uitgenodigde vriend, deze actie is dus vooralsnog voorbij.

Nieuw: Gebruik de foto-uploader van de nieuwe bèta

Dropbox heeft een nieuwe bèta uitgegeven waarmee met het testen van een nieuwe foto-upload functie 4,5 GB aan gratis ruimte te verdienen is. Bekijk hier de uitleg voor het krijgen van de extra gratis ruimte.

Tijdelijk: 1GB gratis met DropQuest 2012

Elk jaar organiseert Dropbox de DropQuest, een speurtocht met als prijs 1GB aan gratis ruimte. Natuurlijk staan ook op deze website de  antwoorden om deze extra ruimte te verdienen .

Tip: Registreer uw eigen domein bij Versio

Via Versio kunt u gemakkelijk uw domein registreren en website hosten. Versio is één van de grootste aanbieders van webhosting in Nederland. U heeft al hosting vanaf €0,50 per maand, met goede service en automatische installatie van o.a. Wordpress, Drupal en Joomla.

Domeinnamen zijn beschikbaar in 100+ extensies.


Stel uw vraag (2 Reacties)

  1. Ron zegt:

    Als ik een dropbox map deel met een andere dropbox gebruikerm gaat dit dan ten kosten van zijn dropbox ruimte?