Installatie van Dropbox

Het installeren van dropbox is erg eenvoudig, volg de volgende simpele stappen om dropbox te installeren op een computer:

 1. Ga naar www.dropbox.com
 2. Klik op de de “Download Dropbox” button
 3. Er wordt nu een bestand gedownload, open dit bestand en klik op ‘next’ om de installatie te starten
 4. Nadat de installatie voltooid is, vraagt Dropbox of je al een Dropbox account hebt, indien je dit nog niet hebt kun je nu een account aanmaken. Met je e-mailadres en wachtwoord kun je vervolgens online inloggen op dropbox.com om vanaf daar de bestanden te bekijken.
 5. Na het invullen van de accountgegevens is de installatie helemaal voltooid en is het dropbox icoontje zichtbaar op het bureaublad.
 6. Je bent nu klaar om te beginnen!

Het is ook mogelijk dropbox te installeren op een iPhone of Android telefoon.

Tip: Registreer uw eigen domein bij Versio

Via Versio kunt u gemakkelijk uw domein registreren en website hosten. Versio is één van de grootste aanbieders van webhosting in Nederland. U heeft al hosting vanaf €0,50 per maand, met goede service en automatische installatie van o.a. Wordpress, Drupal en Joomla.

Domeinnamen zijn beschikbaar in 100+ extensies.


Stel uw vraag (5 Reacties)

 1. Dropbox zegt:

  […] Installeren Dropbox is zeer eenvoudig te installeren. Kijk voor meer informatie op de website van dropbox of lees deze handige Nederlandstalige handleiding. […]

 2. J. Ham zegt:

  Ik gebruik Dropbox al vele jaren. Ik gebruik nu versie 2.10.3 maar ik krijg nu steeds de melding dat hij wil upgraden naar 2.10.28. Wat moet ik hiermee? (ik gebruik Windows 7, 64)

 3. Wim van Ruyven zegt:

  na instaleren kan dropbox geen internetvebinding maken.
  dit terwijl alles mat internet het goed doet.
  wat kan ik veranderen om dropbox wel toe te laten