Installatie van Dropbox

Het installeren van dropbox is erg eenvoudig, volg de volgende simpele stappen om dropbox te installeren op een computer:

 1. Ga naar www.dropbox.com
 2. Klik op de de “Download Dropbox” button
 3. Er wordt nu een bestand gedownload, open dit bestand en klik op ‘next’ om de installatie te starten
 4. Nadat de installatie voltooid is, vraagt Dropbox of je al een Dropbox account hebt, indien je dit nog niet hebt kun je nu een account aanmaken. Met je e-mailadres en wachtwoord kun je vervolgens online inloggen op dropbox.com om vanaf daar de bestanden te bekijken.
 5. Na het invullen van de accountgegevens is de installatie helemaal voltooid en is het dropbox icoontje zichtbaar op het bureaublad.
 6. Je bent nu klaar om te beginnen!

Het is ook mogelijk dropbox te installeren op een iPhone of Android telefoon.

Installatie Video

In onderstaande video (engelstalig) wordt de installatie van dropbox stapsgewijs uitgelegd.

Tip: Foto's delen via MijnAlbum.nl

Via www.MijnAlbum.nl is het gemakkelijk om uw vakantiefoto's en andere kiekjes op een veilige manier online op te slaan. Om aan anderen te laten zien of als back-up.

Meteen beginnen? Klik hier voor 2 GB opslagruimte voor het uploaden van foto's. Tijdelijk krijgt iedereen die zich aanmeldt tevens 50 gratis fotoafdrukken.


Stel uw vraag (3 Reacties)

 1. Dropbox zegt:

  [...] Installeren Dropbox is zeer eenvoudig te installeren. Kijk voor meer informatie op de website van dropbox of lees deze handige Nederlandstalige handleiding. [...]

 2. J. Ham zegt:

  Ik gebruik Dropbox al vele jaren. Ik gebruik nu versie 2.10.3 maar ik krijg nu steeds de melding dat hij wil upgraden naar 2.10.28. Wat moet ik hiermee? (ik gebruik Windows 7, 64)

Plaats een reactie