App voor iPhone en iPad

Ook voor de iPhone is er sinds 2009 een dropbox app beschikbaar in de Apple Store. Deze gratis app zorgt ervoor dat alle bestanden uit de dropbox map te bekijken zijn op jouw iPhone. Dezelfde app is ook compatible met de iPad. In de app is het mogelijk om bestanden te markeren als favoriet, zodat deze snel terug te vinden zijn. Net zoals de Android App synchroniseert deze app niet meteen alle bestanden, maar kan de gebruiker de bestanden handmatig synchroniseren.

Download de app via jouw iPhone/iPad of online via de Apple Store.

 

Tip: Registreer uw eigen domein bij Versio

Via Versio kunt u gemakkelijk uw domein registreren en website hosten. Versio is één van de grootste aanbieders van webhosting in Nederland. U heeft al hosting vanaf €0,50 per maand, met goede service en automatische installatie van o.a. Wordpress, Drupal en Joomla.

Domeinnamen zijn beschikbaar in 100+ extensies.


Stel uw vraag (8 Reacties)

 1. harrie zegt:

  Beste,

  Ik heb dropbox op mijn pc en tablet geinstalleerd.
  als ik nu mijn dropbox open op mijn tablet, kan ik mijn documenten niet zien. de tablet geeft aan dat er geen verbinding kan worden gemaakt met dropbox, controleer of je online bent of probeer het later opnieuw.
  Voorheen had ik helemaal geen internet nodig en kon mijn bestanden gewoon openen.
  hoe kan dit en wat kan ik er aan doen om dit goed te krijgen ?
  mvg
  Harrie

 2. Angela zegt:

  Hallo,
  Ik heb een app op mijn iPad.
  Maar wat als ik mijn iPad nu verlies of gestolen wordt.
  Dan heeft iedereen toegang tot mijn dropbox. ( uiteraard heb ik een codeslot op mijn iPad, maar een echte fan kan deze wel kraken denk ik).
  Hoe kan ik er voor zorgen dat niemand toegang krijgt op mijn gegevens als de iPad gestolen wordt?

 3. Liesbeth zegt:

  Goedenavond,
  Ik ben foto’s van mijn iPhone naar mijn iMac aan het downloaden via dropbox, aangezien het erg lang duurt voordat al mijn foto’s zijn geüpload vroeg ik mij af of ik tijdens het downloaden gewoon mijn iPhone kan gebruiken, of stopt het downloaden dan?

 4. Tembelis zegt:

  Ik dacht even de iPad van mijn vriendin op te schonen en te herstellen, al haar foto’s per ongeluk met mijn dropbox gesynchroniseerd, en hoe de boel nu weer te scheiden?
  Ik bedoel hoe kan ik het hare en de mijne weer scheiden, zij haar eigen ik de mijne en zonder verlies van data? :)