Todo App voor Dropbox

Gina Trapani, een van de oprichters van de populaire weblog www.lifehacker.com, is voorstander van Todo.txt. Grote tools en programma’s voor een todo-list zijn volgens haar overdreven: de makkelijkste manier om een lijstje met taken op te slaan gewoon in een simpel tekstbestand genaamd todo.txt. Nu is het bij een todo lijst natuurlijk wel een vereiste dat je deze altijd bij je hebt, vandaar dat ze bij Todo.txt hebben gewerkt aan integratie met Dropbox.

Todo.txt Android App

Via de Todo.txt Touch app is het mogelijk om een simpele todo-list bij te houden die automatisch gesynchroniseerd wordt met dropbox, zo kan de todo-list ook makkelijk bekeken worden op de computer. De app is te koop via de Android Market maar ook gratis te downloaden via GitHub. Volg de hiervoor genoemde link via een mobiele browser om het .apk bestandje te downloaden op een Android telefoon.

Todo.txt iPhone en iPod App

Ook voor de iPhone/iPad is er een app beschikbaar, deze is te koop in de iTunes Store (link opent direct in iTunes) voor ongeveer €1,60.

Meer informatie over Android Dropbox App en iPad en iPhone Dropbox App.

(afbeeldingen via androidworld.com en market.android.com)

Tip: Registreer uw eigen domein bij Versio

Via Versio kunt u gemakkelijk uw domein registreren en website hosten. Versio is één van de grootste aanbieders van webhosting in Nederland. U heeft al hosting vanaf €0,50 per maand, met goede service en automatische installatie van o.a. Wordpress, Drupal en Joomla.

Domeinnamen zijn beschikbaar in 100+ extensies.